Okulumuz 'OKULUM TEMİZ BELGESİ' almaya hak kazandı.

11.03.2021 1501

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında,  imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla sürdürülen program kapsamında okulumuz, "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almaya hak kazanmıştır.

Meb ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında okulumuzda çeşitli alanlarda denetimler yapılmış olup hijyen şartlarını eksiksiz bir şekilde sağlayan okulumuza MEB Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından "Okulum Temiz Belgesi"nin takdimi uygun görülmüştür. Bu anlamlı belgenin okulumuza takdiminde emeği geçen idarecilerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz.

11-03-2021