ORHANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Yönetici, Öğretmen, Personel, Öğrenci ve Velilerin El Birliğiyle Örnek Okul Olmak

Misyon: ORHANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU PERSONELİ OLARAK BİZ; Eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla,bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘‘Yaradan’’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 1-Ezan Okuma Yarışması İstanbul Bölge 3.lüğü: 6D (Abdullah Talha Türk). 2-Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması İstanbul Bölge 3.lüğü (5A Şeyma Kama). 3-Arapça Hikaye Canlandırma Yarışması İstanbul Bölge 1.liği (5A Şeyma Kama, 5B Ceyda Buyolda, 5B Sudenaz Kırca). 4-Göç Konulu Resim Yarışması Türkiye 3.lüğü (6A Hümeyra Bengisu Karasu). 5-(İBB) Karikatür Yarışması İstanbul 4.lüğü (6A Hümeyra Bengisu Karasu) 6-Ezbere Hadis Okuma Yarışması Pendik 1.liği (5A Şeyma Kama) 7-Amme Cüzü Ezbere Okuma Yarışması Pendik 1.liği (5A Şeyma Kama)

Saatler: 08:50 / 16:10 Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma Bu saatlere 2 ders Destekleme ve Yetiştirme Kurs Saatleri de eklenmiştir.
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 684 04 51

Belgegeçer - (216) 684 0451

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://orhangaziiho.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Millet Cad. No16/2 Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Pendik / İSTANBUL

Öğretmen :32
Öğrenci :453
Derslik :27
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Normal Öğretim - Tam gün

Yerleşim Yeri - Okul Kurtköy Yenişehir mahallesinde bulunur. Otobüs ve minibüs yolu üzerindedir. Pendik merkeze, Kadıköy´e, Kartal´a ulaşım imkanı vardır. Orhangazi Ortaokulu ile aynı binayı kullanmaktadır.

Adres - Yenişehir Mah. Millet Cad. No16/2 Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Pendik / İSTANBUL

Ulaşım Pendik Merkezden toplu taşıma ile 30 dakika, otomobille 15-20 dakika

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Pendik merkeze toplu taşıma araçları ile 25-30 dakika, otomobille 15 dakika uzaklıkta